OVAKO SAD IZGLEDAJU SESTRE BLIZNAKINJE KOJE JE SKORO DO SMRTI UJEDAO KROKODIL: Pre 3 godine im naneo JEZIVE POVREDE
Blizanakinje, Foto: Printscreen/Instagram/giapetite

strašno

OVAKO SAD IZGLEDAJU SESTRE BLIZNAKINJE KOJE JE SKORO DO SMRTI UJEDAO KROKODIL: Pre 3 godine im naneo JEZIVE POVREDE

Imala je otvoreni prelom ručnog zgloba, teške ubodnbe rane na stomaku, jezive povrede na nogama i stopalima, a od posledica je dobila i spesu i stavljena je u indukovanu komu.

Objavljeno:

Džordćija Lori i Melisa su 31-godišnje sestre iz Gruzije, koje su pre tri godine otišle u popularno meksičko letovalište Puerto Eskondida na odmor. I dok su uživale u čarobnoj prirodi i plivanju, napao ih je krokodil i povukao Melisu ispod vode. I dok se činilo da sve vodi ka neslućenoj tragediji, Lori je zaronila i pesnicom počela da udara predatora.

Tri puta ga je odbijala, ali se on tri puta vraćao i nastavljao da im nanosi teške telesne povrede, od kojih se Melisa i onesvestila pod vodom.

Imala je otvoreni prelom ručnog zgloba, teške ubodnbe rane na stomaku, jezive povrede na nogama i stopalima, a od posledica je dobila i sepsu i stavljena je u indukovanu komu.

Džordžija je bila ugrizena za ruku.

Sećajući se kobnog dana i iznenadnog napada, sestre napominju da, iako su se fizički oparavile, i dalje imaju mentalne posledice i traume.

"Videla sam obris njegove glave i oči iznad vode. U tom trenutku sam znala da smo u nevolji. Vrištala sam: 'To je krokodil, moramo odmah da se vratimo na obalu'. Srce je htelo da mi iskoči iz grudi. Bila sam tako uplašena", ispričala je za "Dejli Mejl" Melisa.

Spasila ju je Džordžija, koja je gotovo nadljudskom snagom i hrabrošću više puta udarila krokodila po nosu, sve dok nije oslobodila teško ranjenu sestru iz čeljusti nemani.

"Mislila sam da ću umreti"

"Pomislio sam: 'Nikada više neću videti svoju porodicu, nikada više neću videti svoju sestru bliznakinju.' Moja prva misao je bila da će Džordžija morati da se pozabavi vraćanjem mog tela u Veliku Britaniju. Verovala sam da ću umreti. Onda sam se onesvestila", dodala je Melisa u evociranju uspemena na to leto od pre tri godine.

Iako je Džordžija bila uporna da fizički nadvlada predatora, on se tri puta vraćao da sa obnovljenom snagom savlada sestre.

"Morala sam da se borim, udarala sam ga pesnicama u nos. Osećala sam kao da udaram u zid. Životinja je otplivala, ali se vratila nekoliko sekundi kasnije po treći put, ujedajući Melisiu za butinu i listove. Bila sam iscrpljena od borbe, ali nisam odustajala", ispričala je Melisa i dodala da je, srećom, krokodil na kraju otišao.

Činilo joj se da je sve trajalo večno, a najviše se plašila da se ne vrati ponovo i usmrti ih obe. Ipak, pala je u očaj kada je shvatila da Melisa ne reaguje - i odmah je pomislala na najgore.

"Želeka sam da umrem. Nisam želela više da živim", sećala se.

Na kraju je spasilački čamac stigao na lice mesta. Krv je bila svuda, a Melisa je povraćala mešavinu krvi i prljave vode.

"Sećam se da sam vrištala: "Zagrli me, zagrli me", jer sam mislila da umirem u tom trenutku i samo sam želela da budem u Džordžijinom naručju. Bila sam tako uplašena. Bilo je tako nadrealno. Noćna mora", dodala je Melisa.

Odlikovanje kralja Čarlsa za hrabrost

Zbog svog podviga Džordžija će dobiti kraljevu medalju za hrabrost.

"Čast mi je. Osećam se zaista privilegovano. Zasluge delim sa svojom sestrom, jer, da se razumemo, ne mislim da bih bila nominovana za odlikovanje da Melisa nije preživela. Ono što je ovu priču učinilo tako neverovatnom jeste Melisina nepokolebljiva hrabrost jer je bila toliko jaka tokom napada. Ona mi je zaista dala snagu da nastavim da se borim", izjavila je hrabra devojka za britanske medije.

00:44

Krokodil ubio muškarca

(Espreso/blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.